Aangepaste openingstijden in mei en juni

Klik hier voor een overzicht van de aangepaste openingstijden in mei en juni.

Hulpverlening

Het leven van alledag is een flinke uitdaging. Er zijn verschillende plekken waar u terecht kunt voor hulp

Hebt u problemen of vragen waar u zelf niet uitkomt en woont u in gemeente Echt-Susteren? Dan kunt u zonder verwijzing terecht bij Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg (AMW-ML).  

Veilig Thuis is een samenvoeging van het huidige Steunpunt Huiselijk Geweld en het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling (AMK). Er is een centraal advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling met 1 landelijk telefoonnummer, dat u gratis en 24 uur per dag kunt bereiken via: 0800 - 2000. U wordt geholpen in uw eigen gemeente. U kunt terecht bij Veilig Thuis voor het doen van een melding, vragen van (vrijblijvend) advies en voor hulpverlening voor uzelf en uw omgeving. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Veilig Thuis of bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

Heeft u vragen over uw gezondheid, wonen, werk, dagbesteding, voorzieningen of dagelijkse dingen? Dan kunt u daarvoor ook terecht bij het sociale wijkteam bij u in de buurt. In het sociaal wijkteam werken Wmo-consulenten van de gemeente Echt-Susteren en professionele hulpverleners zoals de wijkverpleegkundige en een welzijnswerker samen.