Bent u ouder of mantelzorger van een kind met een beperking of zorg-intensieve hulpvraag? Doe dan mee aan het wandelcontactmoment op 19 juni, georganiseerd door Onbeperkt Ontmoeten. Dit is dé kans om even te ontspannen en andere ouders en mantelzorgers te ontmoeten.

Tijd voor verbinding

Tijdens de wandeling met een ervaren wandelcoach staan verbinding, informatie-uitwisseling en sociaal contact centraal. De wandeling gaat door, ongeacht het weer, dus trek goede kleding en schoenen aan. Na de wandeling is het tijd voor een kop koffie en een stukje Limburgse vlaai. Dit is het moment om verder te praten en ervaringen te delen.

Praktische informatie

Deelname aan de wandeling is gratis. Koffie, thee en vlaai kosten € 2,50. De wandeling start op 19 juni om 10.30 uur bij het Stadhoes in Echt (Plats 1) en duurt tot 11.30 uur. U kunt zich aanmelden tot maandag 17 juni 12.00 uur door een whatsappbericht te sturen naar de organisatoren Danja Bocken (06-28058861) of Femke Hehemann (06-48250649). Ook voor meer informatie over de activiteit neemt u telefonisch contact op.