Re-integratie

Heeft u hulp nodig om (opnieuw) aan het werk te kunnen? De gemeente kan u helpen bij het vinden van een baan. Dit heet re-integratie.

Als u een bijstandsuitkering ontvangt van de gemeente krijgt u altijd hulp bij het vinden van een baan. U hoeft dan geen re-integratievoorziening aan te vragen. Heeft u een uitkering van het UWV dan regelt het UWV dit. Kijk dan hieronder onder de kop 'Meer informatie'. Ontvangt u geen uitkering dan is er soms een re-integratievoorziening mogelijk via de gemeente.


Re-integratievoorziening

Er zijn afhankelijk van uw situatie verschillende mogelijkheden. U krijgt de hulp die bij u past.


Meer informatie

Meer informatie vindt u hier.

Heeft u geen uitkering maar wilt u toch hulp bij het vinden van een baan? Dan kunt u een re-integratievoorziening aanvragen bij de gemeente. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

pdf Aanvraagformulier reintegratievoorziening (PDF, 103.13 KB)
 

U kunt dit formulier e-mailen naar de gemeente. Het e-mailadres is info@echt-susteren.nl. U kunt het formulier ook opsturen als bijlage bij het contactformulier. Stuurt u het formulier liever per post? Stuur het formulier dan naar:

Gemeente Echt-Susteren
Postbus 450
6100 AL Echt

Binnen twee werkdagen wordt er contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen. Na ontvangst van uw aanvraag neemt de gemeente binnen 8 weken een besluit.