Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 19 mei aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Gewijzigde openingstijden
Maandag 1 juni is het gemeentehuis in verband met Pinksteren gesloten (ook telefonisch).

Subsidieregister

De gemeente publiceert vanaf april 2019 elk kwartaal (in april, juli en oktober en januari) een subsidieregister. Het subsidieregister bestaat uit een overzicht van subsidies die door de gemeente zijn verstrekt. In de kolommen leest u: de naam van het project, de naam van de organisatie/aanvrager, de datum van de verlening, het verstrekte bedrag en de naam van de subsidieregeling waaronder de subsidie is verstrekt.

In het register zijn persoonsgegevens vervangen door ‘natuurlijk persoon’. Dit in verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).