Vragen over het coronavirus (COVID-19)
Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. Nederland blijft daarom tot en met ten minste 9 februari in lockdown. Kijk hier voor de maatregelen. Hier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Bekendmakingen

De officiële bekendmakingen van de gemeente Echt-Susteren worden digitaal gepubliceerd in een elektronisch gemeenteblad. Enkele uitzonderingen, die volgens de wet schriftelijk gepubliceerd moeten worden, komen in 't Waekblaad te staan. De bekendmakingen zijn ook in te zien in het gemeentehuis tijdens de reguliere openingstijden.

Waar worden de bekendmakingen gepubliceerd?

Ontvang bekendmakingen in uw mail

U kunt zich abonneren op de digitale nieuwsbrief van de Overheid. Via deze e-mailservice kunt u de bekendmakingen bij u in de buurt via e-mail ontvangen. Aanmelden kan via https://zoek.overheid.nl.

Op zoek naar bestemmingsplannen

Bestemmingsplannen worden gepubliceerd via www.ruimtelijkeplannen.nl. Bent op zoek naar een bestemmingsplan? Bekijk de instructie om een bestemmingsplan te raadplegen.