Gewijzigde openingstijden in mei en juni

Klik hier voor een overzicht van de gewijzigde openingstijden in mei en juni.

Nieuwsoverzicht

RSS

Herdenking op 4 mei

Dodenherdenking
Op 4 mei herdenkt Nederland alle Nederlandse slachtoffers sinds het begin van de Tweede Wereldoorlog. Dit zijn militairen en burgers die stierven in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. De Nederlandse vlag hangt halfstok en om 20.00 uur is het 2 minuten stil.

Uit de raadsvergadering

Op 11 april heeft de gemeenteraad van Echt-Susteren vergaderd. Hieronder een korte samenvatting van de besluiten.

Start bestrijding eikenprocessierups

eikenprocessierups
Naar verwachting gaan we volgende week beginnen met de bestrijding van de eikenprocessierups. De bestrijdingsronde duurt ongeveer twee weken. De inzet van het spuitkanon binnen de bebouwde kom wordt voornamelijk overdag toegepast en kan voor enige geluidshinder zorgen. Hiervoor vragen wij uw begrip.

De Valk geeft nieuwe impuls aan winkelhart Echt

Ondertekening bij de Valk
Al jarenlang is de vervallen voormalige dakpannenfabriek De Valk een doorn in het oog van menig Echtenaar. De zorgen om het historische gebouw en de toenemende leegstand in het centrum van Echt hebben ertoe geleid dat de gemeente Echt-Susteren het ambitieuze projectplan van de eigenaar van het complex, samen met een aantal partners, heeft omarmd. Met het ondertekenen van een overeenkomst is het project ‘’Herbestemming de Valk’’ in een nieuwe fase terecht gekomen.

Japanse Duizendknoop in Echt-Susteren

japanse duizendknoop
Ook de gemeente Echt-Susteren kampt met de problemen die de Japanse Duizendknoop met zich meebrengt. De Japanse Duizendknoop, een hardnekkige plant, groeit erg snel en kan overlast veroorzaken aan woningen, wegen, bouwwerken en aan andere planten en struiken.

Pagina's