Nieuwsoverzicht

RSS

Intochten Sinterklaas in Echt-Susteren

Komende zondag 19 november verwelkomt burgemeester Hessels Sinterklaas op het station van Echt. De goedheiligman en zijn pieten worden rond 14:45 uur met de trein verwacht. Daarna volgt een gezellige middag in het Patronaat in Pey.

Uit de raadsvergadering

Gemeenteraad
Op 8 en 9 november heeft de gemeenteraad van Echt-Susteren vergaderd. Hieronder een korte samenvatting van de besluiten.

Opening kunstgrasveld In de Bandert

Wethouder Geert Frische heeft afgelopen vrijdag, samen met wethouder Peter Ruijten, met een traditionele aftrap, het nieuwe kunstgrasveld op Familiepark In de Bandert officieel geopend.

Werkzaamheden Pissummerweg

Woensdag 15 en donderdag16 november is de Pissummerweg afgesloten voor alle verkeer. Ter hoogte van het woonwagenkamp moet er een asfaltreperatie worden uitgevoerd.

17de woning op slot in Echt-Susteren

Burgemeester Jos Hessels van de gemeente Echt-Susteren heeft vandaag opnieuw een woning gesloten i.v.m. een overtreding van de Opiumwet. Het gaat om een woning aan de Schellaertstraat in Maria Hoop.

Fitheidstest 55+

De fitheidstest is er weer! Dit leuke evenement omringd door informatiestands en beweegprofessionals is op 24 november in Sint Joost. Vanaf 12.30 uur tot 17.00 uur zijn alle 55-plussers welkom in het Patronaat om de test te doen.

Melden via de Buiten Beter App

Iedereen maakt gebruik van de openbare ruimte. Daarom houden we samen wegen en paden, groenvoorzieningen en parkmeubilair netjes.

Onderhoud bomen

Onlangs heeft de gemeente een onderzoek uitgevoerd naar de toestand van een van onze oudste (beschermde) bomenlanen langs de Pepinusbrug.

Woning gesloten in Nieuwstadt

Burgemeester Jos Hessels heeft opnieuw een woning gesloten i.v.m. een overtreding van de Opiumwet. Het gaat om een woning aan de Sleedoornstraat in Nieuwstadt.

Pagina's