Let op: in verband met de aangescherpte coronamaatregelen is het gemeentehuis de komende maandagen vanaf 17.00 uur gesloten. 

Papieren coronabewijs aanvragen? Bel dan met de CoronaCheck-helpdesk (0800-1421).

Structuurvisie

In een structuurvisie gaat het om de toekomst. Hoe wil de gemeente haar grondgebied straks ontwikkelen? Richt Echt-Susteren zich vooral op recreatie? Of juist op woningbouw? Of een combinatie daarvan? Een structuurvisie geeft richting aan alle ruimtelijke plannen.

In de structuurvisie ‘Ontwikkelen met kwaliteit 2012-2025’ is in deel C het (dynamische) uitvoeringsprogramma opgenomen. Dit uitvoeringsprogramma betreft de zogenaamde speerpuntprojecten stedelijk gebied (bijlage 7) en de kwaliteitsverbeterende projecten (bijlage 8). Het uitvoeringsprogramma kan frequent (ca. tweejaarlijks) geactualiseerd en vastgesteld worden binnen de kaders van de structuurvisie.

Actualisatie speerpuntprojecten uit het uitvoeringsprogramma (deel C)

Op 31 mei 2018 heeft de raad het geactualiseerde uitvoeringsprogramma (bijlage 7 en 8 van de structuurvisie) vastgesteld. Deze vindt u hieronder. . Deze vindt u hieronder. U vindt ze ook op www.ruimtelijkeplannen.nl .


pdf bijlage 7 beschrijvingen speerpunten stedelijk gebied 2018 (PDF, 152.64 KB) pdf bijlage 8 beschrijvingen kwaliteitsverbeterende projecten 2018 (PDF, 158.32 KB)