Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 19 mei aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Structuurvisie

In een structuurvisie gaat het om de toekomst. Hoe wil de gemeente haar grondgebied straks ontwikkelen? Richt Echt-Susteren zich vooral op recreatie? Of juist op woningbouw? Of een combinatie daarvan? Een structuurvisie geeft richting aan alle ruimtelijke plannen.

In de structuurvisie ‘Ontwikkelen met kwaliteit 2012-2025’ is in deel C het (dynamische) uitvoeringsprogramma opgenomen. Dit uitvoeringsprogramma betreft de zogenaamde speerpuntprojecten stedelijk gebied (bijlage 7) en de kwaliteitsverbeterende projecten (bijlage 8). Het uitvoeringsprogramma kan frequent (ca. tweejaarlijks) geactualiseerd en vastgesteld worden binnen de kaders van de structuurvisie.

Actualisatie speerpuntprojecten uit het uitvoeringsprogramma (deel C)

Op 31 mei 2018 heeft de raad het geactualiseerde uitvoeringsprogramma (bijlage 7 en 8 van de structuurvisie) vastgesteld. Deze vindt u hieronder. . Deze vindt u hieronder. U vindt ze ook op www.ruimtelijkeplannen.nl .


pdf bijlage 7 beschrijvingen speerpunten stedelijk gebied 2018 (PDF, 152.64 KB) pdf bijlage 8 beschrijvingen kwaliteitsverbeterende projecten 2018 (PDF, 158.32 KB)